Hozd-el-a-koved-Női-Kövek

Női kövek

Sok száz követ hoztak már el hozzánk azok a lelkek, akik nem bírták vagy nem akarták tovább cipelni őket. Ez a sok száz eset már komoly keresztmetszete társadalmunknak és korunk lelki problémáinak, melyekből jól kirajzolódik egy szomorú és nehéz kép. Ez a kép annyira jellemző és annyira egy önálló, minden egyéb helyzettől tisztán elkülöníthető „kórkép”, hogy önálló megoldási formát igényel. Ez a probléma pedig nem más, mint

A női párkapcsolati probléma tárgyköre.

Hozd-el-a-koved-Női-kövek-NőiességA hozzánk érkezők 92% nő volt és majd mindegyik hölgy ugyanazzal a problémakörrel küzdött. Ez nem volt más, mint a nőiesség kérdései a férfiak tükrében. A legtöbbjük vagy a saját nőiességének kérdéseivel küzdött, vagy párkapcsolatának megélésekor szembesült azzal, hogy nem találja helyét, a hangot, a szerepet, a megélést a családon és a kapcsolaton belül. Voltak, akik a magány, az egyedül lét kérdéseit nem tudták jól orvosolni, vagy nem sikerült megtalálni a harmóniát a meglévő kapcsolataikban. Az elutasítás, az elhidegülés, a negatív visszajelzések, az értéktelenség érzése és persze a megcsalás és az elhagyás fájdalmai a gyakori témák közé tartoztak. Hogyan legyek nő, milyen az igazi nő, mit akar egy férfi, mit értékel egy férfi, hogyan élhetném meg a nőiességemet? Ezek azok a kérdések, amelyeket 10-ből kilenc nő feltett… Ez félelmetes, szívbe markoló és fájdalmas kép arról, amiben ma a nők élnek… és nem látják a kiutat.

Szerencsére a Hozd el a köved módszer nem csak coaching, vagy csak pszichoterápia, vagy valami „csak”. A technika merítkezik régi filozófiai-bölcseleti rendszerekből, melyek több ezer éve keresik a férfi és nő egységét, létük szerepét, értelmét és célját a világban. Igen… A világ megváltozott, a régi szerepek beleolvadtak az idő olvasztótégelyébe, de a bennünk élő nő és férfi szerepek nem változtak. A kislányok még ma is királylányok és hercegnők, még ma is meghitten babáznak ha játszanak és még ma is az esküvőjük szépségét tervezgetik titokban. Aztán felnőnek és várja őket az adóügyi előadó szerepe, a vállalkozói lét, a manager-i beosztás, a teljesítményalapú multik követelményrendszere és nem sorolom. Ezt te nőként pontosan érzed. Szétszakadnak a nőiség és világ kettősségében és lassan elfelejtenek királylányokká és nőkké lenni anélkül, hogy észrevennék. Megöli bennük a nőt a világ, otthon pedig csak konfliktusok, az elutasítás, a férfiakkal vívott csata romjai maradnak…

Hogy mit lehet tenni a nőiesség megélésért?

Sok út van. Mi is kidolgoztunk egyet. Egy önálló szegmenst a személyiségfejlődés, az tudatosodás, az önmegvalósítás – a Női Létezés minőségi megvalósítás érdekében. Ez az út egy speciális, érdekes út. Pillérei között ott vannak a több ezer éves bölcseleti rendszerek megfigyelései, a szimbolika jelképrendszerével leírt lényeget, de a modern pszichológiai kísérletek eredményeit és a genetikai kutatások következtetéseit is.

Szeretnél tudatosan Nő lenni egy férfi szemében?

Igen? Szándékosan írom azt, hogy „egy férfi szemében” mert bár logikusnak hangzik, ennek a tükörnek a megtalálása nem is olyan könnyű a ma világában. A nők is érzik, hogy bajban vannak. Sorra alakulnak a nőiesség fejlesztő csoportok, a női misztériumiskolák, az istennőképző műhelyek… De van egy közös probléma. Itt mindenki nő, nőként gondolkodik, nőként éli meg a helyzeteket és nőként dolgoz ki stratégiákat a férfiak kapcsán felmerülő élethelyzetekre. Igen. Szerintem is fontos megtanulni azokat a női dolgokat, melyekben a nők önállóan, nőként vannak jelen és a férfiak nem kapnak szerepet. Igen. Ehhez kellenek ezek az iskolák. De a férfiakkal való kapcsolat megértéséhez férfi visszajelzések és férfi tükrök kellenek. Ezt pedig csak férfiak tudják biztosítani. Ezért jött létre a Titkos Tanácsok Nőknek oldal és annak ismeretátadásai, előadásai, tréningjei, tanfolyamai. Férfiak szemével, férfi aggyal gondolkodva, férfiként érezve, férfiként döntve minden egészen más. A hölgyek visszajelzései alapján a nálunk kapott Férfi válaszok és magyarázatok segítségével sokkal hathatósabban oldották meg a problémáikat, mint előtte a női körök iránymutatásai alapján. Erről olvashatsz pár visszajelzést a Kőtörténetek oldalain.

A legtöbb sikertelenség, kudarc, elutasítás, elhidegülés könnyen elkerülhető lenne, ha a nők értenék azt, hogy mire gondol egy férfi, mit akar egy férfi, mire vágyik egy férfi, mitől nő egy nő egy férfinek – és persze fordítva is. A férfiaknak is kellene érteni és érezni azt a nőt, aki odabenn, a nőkben él. Sajnos mostanában inkább nők keresik ezeket a megértési utakat, így férfiaknak nehéz ilyet oktatni, ha el sem jönnek. Szóval… Úgy néz ki, a nincs más út, mint a nőiség felemelkedése. De térjünk vissza arra, amiben a nők tudnak előre lépni és ezáltal jobban válogatni az arra érdemesebb férfiak között.

A tapasztalatunk nagyon „érdekes” és megfontolandó. A „Férfi agy és amit tudnod kellene róla Nőként” című előadásainkon rendszeresen beszélgetünk nőkkel és feltesszük nekik ezeket a fontos kérdéseket. Tudod mi a végeredmény…? A kérdés előtt 90% úgy gondolja, hogy tudja a válaszokat. A kérdés után kiderül, hogy 5% is alig tudja a helyes választ, amiből persze mindig nagy morgolódás van. Amikor pedig elhangzik a válaszhoz tartozó magyarázat – a férfiak szemszögéből – igencsak nagy a csend…

Hozd-el-a-koved-Női-Kövek-Női-energiaA világnak úgy látszik nincs más útja, minthogy a nők mentsék meg azáltal, hogy ismét megtanulják azt a finom irányítási módszert, amellyel könnyen, észrevétlenül irányíthatják a férfiakat azon az úton, ami mindenkinek jó. Ez az az út, amelyen a Női energia felébreszti a Férfit. Ez az út, amelyet az előttünk élők több ezer éve lejegyeztek nem is annyira titkos és minden nőben benne él. Felébresztve ezt az érzés egy nő könnyedén megvalósíthatja a Hold arcai-t és a férfival együtt megvalósíthatják létezésük célját, hogy a férfi is járhassa a maga útját, ami a Nap útja.

Ha téged is érintenek ezek a nehéz női kérdések és kíváncsi vagy erre a nőknek kidolgozott rendszerre, gyere és látogass el a Titkos Tanácsok Nőknek oldalra. Meglátod, érdemes!

Szeretettel:

Dora Gyula
 

Eldöntöttem! Elhozom a kövem!

Még bizonytalan vagyok. Inkább küldjetek még ismertetőket.

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük