Hozd-el-a-koved-parkapcsolati-problemak

A párkapcsolati problémák…

Hozd-el-a-koved-parkapcsolati-probléma… az emberek legnehezebb kövei. Szerelem, elutasítottság, megcsalás, elhidegülés, párkapcsolati konfliktusok az élet olyan nehéz kövei, amelyeket nagyon nehéz tisztán és objektíven megvizsgálni. Sokszor hosszú évek alatt alakulnak ki és és észrevétlenül hoznak létre elviselhetetlen helyzeteket, vagy egyszer csak elszakad a “látszat” kötele és hirtelen ránk zuhan egy szikla. Természetesen a lebontásuk is fáradságos munka. Nagyon nehéz tisztán látni, hogy a párkapcsolat hol és hogyan vezetett ahhoz, hogy két ember az elhidegülés útjára lépjen, majd kilépjen a kapcsolatból akár nyíltan egy szakítás árán, akár titokban úgy, hogy megcsalja a másikat. Mikor és mivel kezdődött a mára már mindennapos veszekedés? Hogyan jutottunk oda, hogy nem értjük, hogy a másikból hogyan lett az, aki ma megkeseríti a napjainkat, vagy naponta fájdalmat okoz? A párkapcsolati problémák a tudatos párkapcsolat megvalósításával hozhatják létre a párkapcsolati megoldásokat. A problémák 92%-ban a nőknek sokakkal nagyobb fájdalmakat és sokkal nehezebben megoldható helyzeteket hoznak létre (vagy legalábbis ők vállalják ezt fel), hiszen ők más érzelmek alapján élik meg a helyzeteket, mint a férfiak. Ezért számukra létrehoztunk egy külön kis „gyógyító” világot. A Titkos Tanácsok Nőknek egy olyan oldal, ahol kifejezetten nőknek segítünk a megértésben és a feldolgozásban.

Párkapcsolati problémák nőknél

A tapasztalataink szerint a párkapcsolati problémák megélése teljesen különböző a férfiaknál és a nőknél. Ezt sok tudományos kutatás vizsgálta és igazolta, de a történelem folyamán is sok megfigyelés, és a szimbolika által megmutatott írás mutatja meg. Társadalmi szerepeink és a velünk szemben támasztott elvárások teljesen megváltoztak az utóbbi 100 évben. A régi minták még élnek a lelkünkben, de a valóságban egyre nehezebb megélnünk őket. Ezek aztán folyamatosan rombolják férfi és női képeinket és egyre kevésbé tudunk azok lenni, amire nekünk és a társunknak is szüksége lenne.

Ezek a kövek nagyon mélyen vannak a lelkünkben és nagyon nehéz felszínre hozni őket. Férfiként nehéz róla beszélnünk, nőként pedig nehéz megtalálnunk az egyensúlyt a nőiesség és a ma világa között.

Legyen bármi is a helyzet, az első lépés az, hogy elhatározod, hogy megváltoztatod a helyzetet, mert boldog párkapcsolat nélkül értelmetlen az élet. Ehhez kitűnő lehetőség az, ha elhoznád a köved egy beszélgetésre, vagy nőként hasonló helyzetű nőkkel együtt a Titkos Tanácsok Nőknek oldalon csatlakozol az ottani önsegítő csoporthoz. Mindkét oldalunkon sok speciálisan nőknek szóló lehetőséget hoztunk létre, amely lehet, hogy érdekes lehet neked akár éppen egy nehéz helyzetben vagy, akár akkor is, ha a most jól működőt szeretnéd tudatosan jobb tenni és megóvni. Az egyik ilyen programunk pl. egy csoportmunka. Az Elengedés – Újrakezdés csoport abban segít, hogy miként valósítsd meg a régi fájdalmas mintákból az új boldogabb életed. Egy másik  népszerű programunk A Férfi agy és amit tudnod kellene róla Nőként előadás, amellyel már sok helyen jártunk az országban és nagy sikert aratott.

Párkapcsolati problémák férfiaknál

Hozd-el-a-koved-parkapcsolati-probléma-megoldásA férfiak genetikából, neveltetésből, társadalmi és archetipikus szerepeikből adódóan értelem szerűen mások, mint a hölgyek. Mi másként dolgozzuk fel, ha baj van otthon. Velünk ilyenkor nem lehet megbeszélni a dolgokat, mi kivonulunk a vitákból, vagy nagy hangon lekiabálva a nőket tesszük egyre rosszabbá a helyzetünket. Ilyen esetben pillanatok alatt találunk indokot a hűtlenségre. Ha minket hagynak el, csalnak meg, azt is másként intézzük, mint a nők. Nekünk nehezebb feltárulkozni és objektíven ránézni mi is volt a mi valós részünk ebben a dologban és merre tovább. A férfiak szeretik ezt jobban elnyomni magukban és inkább férfi társaságban kibeszélni magukból. Tudom. Tudom, mert én is átmentem rajta, míg meg nem tanultam, hogyan is jó ezt csinálni. Ha elhozod a köved, férfiként beszélgethetsz velem – Gyulával – a kérdésről de meghallgathatod a női oldalt is – Ági által.

Szóval… Hozd el a köved bátran. Biztosan megtalálhatjuk azt a kikövezett utat, amin eljuthatsz egy jobb párkapcsolat kapujába.

Várunk szeretettel!

Ági és Gyula
 

Eldöntöttem! Elhozom a kövem!

Még bizonytalan vagyok. Inkább küldjetek még ismertetőket.