… avagy mit gondol és mit akar egy férfi (agy) igazán

Nem akarom közhelyekkel kezdeni, mert csak legyintenél: „Megint egy szokásos blabla, ami nem segít…” de órák óta itt ülök és nem tudom mással kezdeni… Igen. A férfi agy – azaz a férfiak gondolkodása más. Hogy mit gondol egy férfi, hogy mi értékes egy férfinak, hogy mit miért tesz egy férfi az abból a férfi gondolkodásból következik, melyet évezredekkel ezelőtt megfigyeltek és leírtak. Az a létezés, az férfi logika, az a valami, ami meghatározza a nőkhöz fűződő viszonyát teljesen más, mint a nőké. Nem jobb, nem rosszabb, egyszerűen teljesen más. Mindennél fontosabb lenne, hogy ismerjük egymás értékeit, vezérlő elveit, de valahogy ez elveszett a ma világában, ahol a férfiak nem tudnak férfiak lenni és a nők nem tudnak nők lenni igazán. Mi férfiak nem tudjuk megélni és kifejezni férfiasságunkat, mert összekeveredett sok minden körülöttünk, ahogy a nők körül is. De a létezésünket ugyan azok a belső erők határozzák meg, mint több ezer évvel ezelőtt és a női létezés alapja sem változtak, csak a körülmények.

Elvesztettük egymást a lélek ösvényein. Kinyújtott karokkal keresünk és kapaszkodunk a másikba, mert létezésünk értelmetlen a másik fél nélkül, de nem találjuk a másik ölelő karjait. Nem találjuk, mert sötétségben élünk. Nem találjuk, mert ez a világ eltakarja az eget, ahol valaha láthattuk a Napot és a holdat, ahogy égi táncukat járják az örök fényben.

Ma sötét van és már csak azt látjuk, hogy mi a baj a férfiakkal és a nőkkel, pedig az utat kellene keresni. A fájó az, hogy az út sohasem veszett el, csak eltévedtünk a sötétben. Ma csak azt látjuk, hogy a férfiakban nem lehet bízni, a férfiak nem akarják megbecsülni a nőket, a férfiak ne akarják felvállalni a kapcsolataikat és a felelősséget, a férfiak hűtlenek, a férfiak agresszívak, a férfiakkal csak a baj van.

  • Akarod tudni, miért nem érzed magad biztonságban?
  • Akarod tudni, miért nem hallgat meg a párod?
  • Akarod tudni, hogy miért van otthon hideg?
  • Akarod tudni, miért hűtlen, mért hagy el a párod?
  • Akarod tudni, hogyan lehet még jobb a kapcsolatod egy férfivel?
  • Akarod tudni a lényeget, mely megmutat minden választ az összes kérdésedre:

Ha igen, akkor ez az előadás neked szól.

Hogy honnan ez a tudás?

A tudás nagyon a régi időkig nyúlik vissza, amikor még ismerték a férfi és női létezés lényegét és szimbólumokkal tanították azt. Amikor még ismerték a Nap és Hold legendáját. Amikor még a mindenki a saját szerepét élte. Ez a tudás mindenkiben benne van és vezérli ma is. Olyan, mintha egy nagy ködben hajóznánk, de elfelejtettük volna, mire való az iránytű. Ott van előttünk, de nem értjük mit mutat és öljük egymást, hogy ki mit miért tesz, miközben a hajónk zátonyok közt halad.

Az előadás célja az, hogy megmutassam a nőknek, mi az az belső iránytű, ami a férfiben még mindig él, de nem látja. Abban akarok neked segíteni neked, hogy azáltal, hogy megérted a férfi iránytűjének működését, segíthess neki abban, hogy ő is felismerje azáltal, hogy te leszel a Holdja, hogy jól irányítsa a hajótokat a zátonyok között az éjszakai tengeren.

Nagyon fontos értened mit miért tesz egy férfi, miért dönt így, vagy úgy a férfi, mert hidd el, ő sem érti. Szükségünk van arra, hogy Nők legyetek nekünk, mert ez az, ami megvilágítja azt a belső iránytűt ami nélkül mindketten elveszünk. Most biztos azt kérdezed miért nem a férfiakat tanítom arra, hogy legyenek férfiak. Mert nem lehet. Mert egy férfi ezt nem teheti meg!

Ha eljössz, megérted mi a férfi útja és mi a nőé. Ha megérted, meglátod, hogy csak a nők tudják férfivé tenni azt a férfit, aki eltéved a sötétben.

Ha eljössz elmesélem neked, hogy mit jelent Napnak lenni és a Napnak mit jelent a Hold. Megérted, hogy mit jelent a férfi útja, az erő útja és mit jelent a nő útja az érzelmek útja. Megérted a szimbólumokba ágyazott tanítást a létezéseink lényegéről. Miért van az, hogy a Napnak útja van, míg a Holdnak arcai.

Megmutatom neked azt mit jelent az a tanítás, hogy:
„A nő legfontosabb feladata az életben, hogy elvezesse a férfit a szívéhez és a férfi legfontosabb feladata az életben, hogy védelmezze a nőt”. Ha ezt megérted akkor azt is megérted, hogy mért tudják ezt a változást csakis a nők elkezdeni. Megmutatom, hogy mért nélkülözhetetlen, hogy igazi nővé váljatok és megérted, hogy miért és főleg hogyan kell igazi nővé válnod.

Megértheted mit jelentett 3500 évvel ezelőtt az a szimbólum, hogy:
„A férfi az égből kapja a tüzet, a nő pedig a földtől” és megérted, hogy neked miért mások a fontos dolgok, mint egy férfinek. Megérted, hogy nem ugyan azért vagyunk felelősek így nem is kell ugyan azt képviselnünk az egységből. A yin és a yang sem egyformák, de mégis egységet alkotnak. Ezt akarom megmutatni neked férfi szemmel.

Tudom… Most azt mondod: „Én nő vagyok én tudom, hogy milyen nőnek lenni!” Igaz. Tudod egy részét. Azt, amit tudsz, mert ennek egy része veled született, de hidd el, megmutatom, hogy mit nem tudsz. Megmutatom, hogy milyen egy nő férfi szemmel, hogy mire van szükségünk ahhoz, hogy felébredjünk és úgy bánjunk veletek, úgy szeressünk, úgy védelmezzünk, ahogy azt kislány korod óta álmodod.

Ha igazából akarod tudni, hogy mit gondol egy férfi, hogyan gondolkodik egy férfi, mit akar és mire vágyik egy férfi, olyan titkos hajónaplót adok a kezedbe, amit nem kaphatsz meg egy nők által vezetett tanfolyamon, mert ez a férfi létezés megélésének legmélyéből fakad. Hidd el. Nem tudhatod, ahogy mi sem élhetjük meg sohasem a nőiességet, a befogadást, az anyaságot és még sok mindent. Ahogy ezekről a dolgokról csak a nők tudnak hitelesen beszélni, a nőkhöz fűződő viszonyunkról csak egy férfi tud beszélni. Átélni nem tudhatjuk egymás létezését, de törekedhetünk arra, hogy megértsük és segítsük egymást, hogy boldog kapcsolatban éljünk és ne kövessünk el olyan hibákat, amelyeket előre tudhatunk.

Több ezer férfi véleménye és több ezer év lejegyezett üzenete vár ezen a rövid áttekintésen. A kérdés, hogy akarsz-e egy jobb kapcsolatot és segíteni akarsz-e a párodnak abban, hogy hogy jó kormányosa legyen az életeteknek?

Ha igen, akkor várlak!

A következő előadást az előadások menüpont alatt találod.

 

Szeretettel:

Dora Gyula

 

Érdekelne ez az előadás. Kérek ismertetőt a kezdésről!

 

 

 

 

  • Következő kezdés: Szervezés alatt

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük