Tán kezdjük azzal, hogy mi is a meditáció… Ahány helyet találsz – no jó… annyit azért nem – de annyi leírásban lesz részed. Mindenesetre az nagyjából közös mindegyikben, hogy a tudat állapotát próbálja menedzselni, vagy használni valami használhatóra. 🙂 Mi is ebben szeretnénk egy kis segítséget nyújtani neked, ha eljössz.

Milyen is lesz ez a mostani kirándulás…?

Először is veheted ezt egy jó kis túrának. Ne csinálj belőle nagy „piritujáis” ceáncot. 🙂 Sétálunk egy nagyot, mozogsz kicsit, úgyis punnyadt a legtöbbünk, belélegzed a friss levegőt, kicsit beleérzel a természetbe és bevezetőnek megérzed – aztán tán meg is érted – hogy miért nem lehet beszélni arról, hogy te egy önálló, elkülönült lény vagy. Mert ugye, ha az lennél, akkor nem lenne min sétálnod és nem látnád a természetet, mert az sem lenne. Lebegnél az űrben nem kapcsolódva semmihez.

Érdekes… Hétköznapi életünk mégis inkább a semmiben létezéshez hasonlít, mint valamiféle szimbiotikus kapcsolathoz – ami pedig nyilvánvalóan VAN, csak mi nem találjuk.

Szóval… Ez alatt a séta vagy kirándulás alatt próbálunk neked segíteni abban, hogy észrevedd azt, hogy a létezésed nem elkülönült valóság. Hol sétálunk, hol leülünk, hol elámulunk a látványon…

… és közben megérzed mennyire kicsiny is vagy a mindenséghez képest. És tán ez segít majd pár problémád átértékelésében.

Igen… Vannak olyan problémák, amelyek nem oldhatók meg és vannak olyan kérdések, amelyek nem válaszolhatóak meg.
Maga a kérdés vagy a probléma viszont megszüntethető egy másik nézőponttal.

Gyere el és „Hozd el a köved” is. Segíteni fog a jó levegő… és mi is igyekszünk… Készültünk ismét pár gyakorlattal…

Találkozó reggel 8.45. és 9.00. között a dobogókői parkolóban.
Indulás 9.07-kor. 🙂

Várunk szeretettel
Ági és Gyula

 

Érdekelne ez a program. Kérek ismertetőt a kezdésről!

 

 

 

 

  • Következő alakolm: Szervezés alatt

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük