Az előadássorozataink főbb állomásaihoz csatlakozik egy kis gyakorlati rész is, melynek ez az alkalom egy aktív eleme, de tekintheted egy kis élményekkel teli kikapcsolódásnak is. Szóval veheted komolyra, de lazára is… Esetleg komolyan vedd lazára.

Ezen az erdei túrán olyan a választott útvonal és program, amely kapcsolatba hoz azokkal az elemekkel, erőkkel, energiákkal, érzésekkel, melyek segítenek abban, hogy másra tudj koncentrálni, mint ami állandóan behúz, ledarál és félelemben tart.

A Pilis egy olyan hely, ahol igazán jó lehetőség van arra, hogy egy kicsit magunk maradjunk, magunkra figyeljünk és megtapasztaljuk azoknak a gyakorlatoknak a hatását, melyeket már nagyon régen lejegyeztek az olyan előttünk élő mesterek, akik neve a mai napig fennmarad.

A program egy napos.

Reggel a találkozó után bevesszük magunkat az erdőbe, és egy kis átvezető túra után leülünk beszélgetni és felkészülünk a gyakorlatokra. Az egész napunkat aktívan töltjük. A gyakorlatokat szándékosan nem tudhatod meg, de hidd el, nagyon fogod élvezni.

Gyakori kérdések:
– Mi lesz a hölgyekkel? Hölgyek nyugodtan jöjjenek. Lesz használható férfiember, szóval eltévedés mizéria kizárva. Sőt! A vérengző vadakkal is megküzdünk…
– Mit kell hozni? Könnyű – nagyon könnyű – cuccot hozz. Egy kényelmes réteges öltözék, amiben jössz, bőven elég. Olyan kaja, ami a lehető legkevesebb súlyú, egy kulacs a vízhez és alap higiéniai túlélő cuccokat. Amit hozz mindenképpen az egy kis notesz, amibe tudsz írni.
– Mit ne hozzak? Nagyestélyi, családi sátor, karton ásványvíz, sminkkészlet, stb…
– Mekkora távot megyünk? Nem lesz sem nagy, sem gyors. Kb. 10-12 km
– Ki jöhet? Bárki. Igen, jöhet gyerkőc is. Annyit végy fontolóra, hogy a gyakorlatoknál mindenkinek önálló csendre és békére lesz szüksége. Ha ezeken részt szeretnél venni, akkor neked is. Szóval akkorkákat hozzatok, akik már nem igényelnek felügyeletet, nem kell aggódnod, ha arrébb kóborol és nem zavarja a gyakorlatokat. Azaz a törpe és annak viselkedése a te felelősséged.
Nem, nem csak az jöhet, aki volt előadáson, de aki az előadásra is eljön, annak jobban fog menni.

Szóval ne aggódj! Egy nagyon tartalmas túra vár rád, csak ne bonyolítsd túl…

Várunk mindenkit ezen a mini Zen túrán!
 

Érdekelne ez a program. Kérek ismertetőt a kezdésről!

 

 

 

 

  • Következő kezdés: Szervezés alatt

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük